Обосновани Футболни Прогнози

Скала ИФ - АБ Аргир

28 Май 2020 - 21:00
Скала ИФ
АБ Аргир
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между Скала ИФ и АБ Аргир от 4-ия кръг на текущото първенство в Висша Лига на Фарьорски острови. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите играчи на АБ Аргир.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Скала ИФ

Домакините от Скала ИФ се намират на 10-то място във временното класиране с 0 точки след 3 последователни поражения от началото на новия шампионат, като в изиграните общо 3 срещи са вкарали 5 попадения и са допуснали 13 попадения в мрежата си. На домашна сцена Скала ИФ има 1 двубой досега, в който има 1 загуба, отбелязал е само едно попадение в противниковата мрежа и е получил 2 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Скала ИФ имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 18 вкарани и 15 получени гола.

АБ Аргир

Гостуващият тим на АБ Аргир заема 8-ма позиция във временното класиране с една записана точка, след едно равенство и 2 загуби от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 3 срещи е вкарал 0 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената врата. Навън отборът е изиграл 1 двубой, в който има една загуба, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на АБ Аргир имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-15.

Скала ИФ - АБ Аргир - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Скала ИФ е записал 4 победи, а отбора на АБ Аргир е постигнал една победа, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 срещи на своя терен срещу тима на АБ Аргир, играчите на Скала ИФ имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Скала ИФ е в серия от 3 последователни загуби в шампионата на Фарьорски острови, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите от АБ Аргир е с 2 загуби в шампионата, а далеч от дома има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.