Обосновани Футболни Прогнози

Рунавик - Фуглафьордур

27 Май 2020 - 21:00
Рунавик
Фуглафьордур
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за двубоя между футболните тимове на Рунавик и Фуглафьордур от 4-ия кръг на първенството във Фарьорски острови - Висша Лига. Треньора на домакините извежда на Рунавик своите футболисти срещу гостуващия отбор на Фуглафьордур.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Рунавик

Рунавик са 4-ти в класирането с общ сбор от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 срещи са успели да вкарат 6 попадения във вратата на съперниците си и са получили 2 гола във вратата си. У дома тимът е играл 1 двубой досега, в който е записал 1 победа, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат едва едно попадение в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Рунавик имат записани 4 победи и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 13 гола и са допуснали 6 попадения.

Фуглафьордур

Съставът на гостите от Фуглафьордур се намира на 7-мо място в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 3 срещи има отрицателна голова разлика 4-8. Навън тимът е играл 1 мач до момента, в който има 1 победа, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Фуглафьордур са записали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 20 получени гола.

Рунавик - Фуглафьордур - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Рунавик е спечелил 5 успеха, а отбора на Фуглафьордур не е постигнал нито 1 победа, при общо голово съотношение 15-4. В последните 2 мача на своя терен с състава на Фуглафьордур, футболистите на Рунавик са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Рунавик има неуспех в предишната си среща в първенството на Фарьорски острови, а на своя стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Съставът на Фуглафьордур е с 2 поражения в шампионата, а като гост постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.