Обосновани Футболни Прогнози

Нафтан Новополоцк - Слоним-2017

10 Май 2020 - 16:00
Нафтан Новополоцк
Слоним-2017
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на сезона в Беларус в турнира Първа Лига между тимовете на Нафтан Новополоцк и Слоним-2017. Нафтан Новополоцк излизат срещу гостуващите играчи на Слоним-2017 на домашния си терен.

Ето и фактите за днешната среща:

Нафтан Новополоцк

Домакините от Нафтан Новополоцк заемат 14-та позиция в таблицата с -12 точки, след 3 равенства от началото на новото първенство, като в изиграните общо 3 срещи имат голова разлика 4-4. Като домакин съставът на Нафтан Новополоцк е играл 1 двубой, в който има 1 равенство, вкарал е едно попадение в противниковата врата и е допуснал само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Нафтан Новополоцк имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 15 гола и са получили 7 гола от противниковите отбори.

Слоним-2017

Гостуващият тим на Слоним-2017 заема 7-ма позиция в таблицата с временното класиране със събрани 4 точки, от една победа, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 3 двубоя е успял да реализира 2 гола в противниковата врата и е получил 4 гола във вратата си. На чужд терен тимът има 2 мача, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още са без победа навън, при голова разлика 0-3.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Слоним-2017 са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Нафтан Новополоцк - Слоним-2017 - преки мачове

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, Нафтан Новополоцк е записал една победа, отбора на Слоним-2017 няма спечелена нито една победа, а в един сблъсък двата състава са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-1. В предишната среща на своя стадион с състава на Слоним-2017, футболистите на Нафтан Новополоцк нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Нафтан Новополоцк е с 3 поредни ремита в първенството, а на собствения си стадион записа реми в последната си среща.

Тимът на гостите от Слоним-2017 допусна неуспех в предишния си двубой в първенството на Беларус, а при визитите си има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.