Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Афула - Апоел Катамон Йерусалим

31 Януари 2020 - 15:00
Апоел Афула
Апоел Катамон Йерусалим
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Апоел Афула и Апоел Катамон Йерусалим от 22-ия кръг на футболния шампионат в Лига Леумит на Израел. Апоел Афула излизат срещу играчите на Апоел Катамон Йерусалим на домашния си терен.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Апоел Афула

Домакините от Апоел Афула заемат 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с 11 точки, постигнати след една победа, 8 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните 21 срещи имат отрицателна голова разлика 14-30. Пред собствените си верни фенове отборът на Апоел Афула е играл 10 двубоя, в които има 1 победа, 6 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-12.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит футболистите на Апоел Афула са записали 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при голова разлика 6-8.

Апоел Катамон Йерусалим

Съставът на гостите от Апоел Катамон Йерусалим е 3-ти във временното класиране с 35 точки, след 10 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи е вкарал 24 гола във вратата на противниците си и е допуснал 18 гола в мрежата си. Навън тимът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 6 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 13-8.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Апоел Катамон Йерусалим са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 7 гола.

Апоел Афула - Апоел Катамон Йерусалим - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, Апоел Афула е спечелил 1 победа, отбора на Апоел Катамон Йерусалим е спечелил 2 победи, а в 2 мача двата отбора са завършили без да излъчат победител, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 мача у дома с Апоел Катамон Йерусалим, футболистите на Апоел Афула са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Апоел Афула има поражение в предишната си среща в Израел, а у дома е в серия от 2 равни срещи.

Тимът на гостите е с 2 поражения в Израел, а като гост е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.