Обосновани Футболни Прогнози

Вилфранш-Божоле - Шоле

10 Януари 2020 - 21:00
Вилфранш-Божоле
Шоле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.89
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе приковано от футболния сблъсък между тимовете на Вилфранш-Божоле и Шоле от поредния кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Шоле на.

Стига приказки време е за фактите за днешния мач:

Вилфранш-Божоле

Домакините от Вилфранш-Божоле се намират на 5-та позиция във временното класиране с актив от 31 точки, след 8 победи, 7 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 17 срещи са успели да реализират 25 попадения в противниковата врата и са инкасирали 14 попадения в собствената мрежа. На своя терен съставът на Вилфранш-Божоле е изиграл 9 мача до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 15-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Вилфранш-Божоле е записал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Шоле

Отборът на гостите от Шоле е 11-ти в класирането с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя е успял да вкара 22 попадения и е допуснал 26 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е играл 9 мача до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 10-17.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Шоле са постигнали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Вилфранш-Божоле - Шоле - преки мачове

В предишните 3 изиграни мача между двата противника, Вилфранш-Божоле няма постигната нито една победа, отбора на Шоле е записал 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-6. В предишната среща у дома с Шоле, футболистите на Вилфранш-Божоле нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Вилфранш-Божоле постигна реми в предишния кръг в първенството на Франция, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите от Шоле е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.89 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.