Обосновани Футболни Прогнози

Расинг Ферол - Райо Махадаонда

4 Януари 2020 - 18:00
Расинг Ферол
Райо Махадаонда
Прогноза: 1
Коефициент: 2.30
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днес видях футболната среща от 19-ия кръг на футболния сезон в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания между съставите на Расинг Ферол и Райо Махадаонда.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Расинг Ферол

Играчите на Расинг Ферол са на 8-ма позиция в таблицата с временното подреждане с 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 срещи са успели да вкарат 27 гола в противниковата врата и са инкасирали 23 попадения в своята мрежа. Пред своите фенове Расинг Ферол има 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион Б Група 1 съставът на Расинг Ферол има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 13 гола и са получили 9 попадения от играчите на своите съперници.

Райо Махадаонда

Съставът на гостите от Райо Махадаонда е на 4-то място във временното класиране с актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 двубоя е отбелязал 20 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 18 гола в мрежата си. Навън тимът е играл 9 мача досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Райо Махадаонда имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-6.

Расинг Ферол - Райо Махадаонда - преки двубои

В последните 2 изиграни срещи между двата съперника, отборът на Расинг Ферол няма записана нито 1 победа, Райо Махадаонда има спечеленa една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 4-5. В предишната среща пред своите привърженици с Райо Махадаонда, футболистите на Расинг Ферол нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Расинг Ферол допусна неуспех в последния си двубой в Испания, а у дома има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Райо Махадаонда записа равенство в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.30 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.