Обосновани Футболни Прогнози

Ламия - Астерас Триполис

27 Януари 2020 - 20:00
Ламия
Астерас Триполис
Прогноза: 1
Коефициент: 2.25
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 21-ия кръг на текущият сезон в Гърция в турнира Супер Лига между Ламия и Астерас Триполис. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Астерас Триполис.

Ето и информацията за днешния двубой:

Ламия

Домакините от Ламия се намират на 10-то място във временното подреждане с общ сбор от 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя са успели да вкарат 16 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 26 гола в собствената мрежа. Пред собствените си предани почитатели тимът е играл 10 мача до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е получил 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на Ламия са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Астерас Триполис

Гостуващият състав на Астерас Триполис е 12-ти в класирането с актив от 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 мача е отбелязал 27 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 30 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 8 загуби, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига съставът на Астерас Триполис е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 12 попадения и са допуснали 7 попадения.

Ламия - Астерас Триполис - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата съперника, съставът на Ламия е спечелил 2 успеха, отбора на Астерас Триполис е спечелил една победа, а в 2 мача двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове с състава на Астерас Триполис, Домакините от Ламия са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Ламия допусна загуба в предишната си среща в Гърция, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Астерас Триполис постигна победа в последния си мач в Гърция, а на чужд терен е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.25 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.