Обосновани Футболни Прогнози

Болтън - Бъртън Албион

1 Януари 2020 - 17:00
Болтън
Бъртън Албион
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
3 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между тимовете на Болтън и Бъртън Албион от 24-ия кръг на шампионата в Първа Лига на Англия. Болтън излизат срещу Бъртън Албион на своя стадион.

Ето и фактите за днешния сблъсък:

Болтън

Домакините са 23-ти в таблицата с временното класиране с актив от 7 точки, натрупани след 4 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи са успели да отбележат 15 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 42 гола в своята врата. Пред своите предани фенове съставът е изиграл 11 двубоя, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Тротърс има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Бъртън Албион

Съставът на гостите от Бъртън Албион е на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 30 точки, постигнати след 8 победи, 6 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 22 мача е отбелязал 28 гола в противниковата врата и е получил 27 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е изиграл 12 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 17-19.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Бъртън Албион са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

Болтън - Бъртън Албион - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Болтън е с 2 равенствa в Англия, а при домакинствата си стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на гостите от Бъртън Албион има загуба в последната си среща в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 3 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.