Обосновани Футболни Прогнози

Одиша - Ченайин

6 Януари 2020 - 16:00
Одиша
Ченайин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои мача от поредния кръг на сезона в Индия в турнира Супер Лига между футболните тимове на Одиша и Ченайин. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Ченайин.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Одиша

Играчите на домакините са 6-ти в таблицата с 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 10 мача имат отрицателна голова разлика 13-15. У дома съставът на Одиша е изиграл 4 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 5-4.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на Одиша имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 7 гола и са получили 9 попадения.

Ченайин

Гостуващият отбор на Ченайин заема 9-та позиция във временното подреждане с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е отбелязал 11 попадения и е инкасирал 16 гола в мрежата си. Като гост съставът е играл 3 двубоя, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, вкарал е едно попадение в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Ченайин имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 11 гола и са получили 12 попадения.

Одиша - Ченайин - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Одиша е спечелил 1 победа, Ченайин няма нито една победа, а в 4 срещи двата тима са си поделили точките, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 двубоя на своя стадион с тима на Ченайин, футболистите на Одиша нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна успех в последния си мач в Индия, а у дома е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите от Ченайин допусна поражение в последния кръг в Индия, а на чужд терен постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.