Обосновани Футболни Прогнози

Реал Унион - Калахора

11 Януари 2020 - 17:00
Реал Унион
Калахора
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на Реал Унион и Калахора от 20-ия кръг на настоящето футболно първенство в Сегунда Дивисион Б Група 2 на Испания. Треньора на домакините извежда на Стадиум Гал своите играчи срещу Калахора.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Реал Унион

Играчите на Реал Унион са на 10-то място в таблицата с актив от 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 19 мача са успели да реализират 23 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 24 гола в собствената мрежа. У дома Реал Унион е играл 10 двубоя, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Реал Унион имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Калахора

Гостуващият отбор на Калахора заема 7-мо място в класирането с актив от 28 точки, записани след 6 победи, 10 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 19 срещи има голова разлика 21-20. На чужд терен тимът е играл 10 мача, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е получил 12 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Калахора имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Реал Унион - Калахора - директни двубои

В предишните 3 играни срещи между двата тима, Реал Унион няма нито 1 победа, отбора на Калахора има спечелени 2 успеха, а в една среща двата тима не са успели да се победят, при обща голова разлика 1-4. В последната среща у дома срещу тима на Калахора, футболистите на Реал Унион нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Реал Унион има победа в последната си среща в първенството, а у дома има победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите допусна загуба в последната си среща в шампионата на Испания, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.