Обосновани Футболни Прогнози

Ум Салал - Ал-Райян

3 Януари 2020 - 17:20
Ум Салал
Ал-Райян
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 4
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе двубоя между футболните тимове на Ум Салал и Ал-Райян от поредния кръг на настоящето първенство в Старс Лига на Катар. Треньора на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Ал-Райян.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната футболна среща:

Ум Салал

Ум Салал са 12-ти в класирането с актив от 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 срещи са успели да вкарат 7 попадения и са инкасирали 23 попадения в собствената мрежа. Като домакин Ум Салал е изиграл 5 мача досега, в които е записал 1 победа и 4 загуби, при обща голова разлика 3-14.

В предишните си 6 официални мача в Старс Лига играчите на Ум Салал имат в актива си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са реализирали в мрежата на противниците си 1 гола и са получили 12 попадения от своите противници.

Ал-Райян

Гостуващият отбор на Ал-Райян е втори във временното подреждане с общ сбор от 25 точки, след 7 победи и 4 равенства, като състава все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 11 мача е вкарал 24 гола и е позволил да му вкарат 9 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 5 мача, в които има 4 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Старс Лига тимът на Ал-Райян е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 16 вкарани и 5 получени гола.

Ум Салал - Ал-Райян - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, Ум Салал няма нито 1 победа, Ал-Райян също няма постигната нито 1 победа, а в 5 срещи двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Ал-Райян, футболистите на Ум Салал нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 5 поражения в Катар, а на своя стадион е с 3 последователни поражения.

Тимът на Ал-Райян има успех в предишната си среща в Катар, а далеч от дома е с 4 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.