Обосновани Футболни Прогнози

Ал Фуджейра - Аджман

2 Януари 2020 - 18:45
Ал Фуджейра
Аджман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на двубоя между тимовете на Ал Фуджейра и Аджман от 12-ия кръг на футболния шампионат в Про-Лига на ОАЕ. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Аджман.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Ал Фуджейра

Футболистите на Ал Фуджейра са 12-ти във временното подреждане със събрани 9 точки, след 3 победи и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи са отбелязали 9 гола и са позволили да им вкарат 22 гола в своята врата. Като домакин съставът има 5 мача, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ал Фуджейра имат в актива си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Аджман

Отборът на гостите от Аджман е 10-ти в таблицата с 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи е отбелязал 17 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 24 попадения във вратата си. Далеч от дома съставът е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при обща голова разлика 6-13.

В последните си 6 официални срещи в Про-Лига съставът на Оранжевата бригада има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 9 гола и са инкасирали 16 гола от футболистите на своите съперници.

Ал Фуджейра - Аджман - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата противника, Ал Фуджейра има записани 3 победи, отбора на Аджман е записал една победа, а в 1 двубой двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Аджман, играчите на Ал Фуджейра са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Ал Фуджейра има неуспех в предишния кръг в ОАЕ, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Аджман има победа в последния кръг в ОАЕ, а като гост постигна реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.