Обосновани Футболни Прогнози

Лейтън Ориент - Нортхямптън Таун

21 Януари 2020 - 21:45
Лейтън Ориент
Нортхямптън Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Лейтън Ориент и Нортхямптън Таун от 29-ия кръг на футболния сезон в Англия в турнира Втора Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу футболистите на Нортхямптън Таун.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Лейтън Ориент

Играчите на домакините са 20-ти във временното класиране с общ сбор от 27 точки, от 6 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача са вкарали 33 попадения и са допуснали 44 гола в собствената мрежа. У дома Лейтън Ориент има 13 срещи, в които има 2 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 23 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига тимът на Лейтън Ориент има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали 6 гола и са получили 9 попадения.

Нортхямптън Таун

Гостуващият състав на Нортхямптън Таун заема 6-та позиция в класирането с актив от 45 точки, записани след 13 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има положителна голова разлика 40-30. На чужд терен съставът има 13 мача, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига играчите на Нортхямптън Таун са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 9 попадения и са получили 8 гола от противниковите тимове.

Лейтън Ориент - Нортхямптън Таун - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Лейтън Ориент има постигнатa една победа, отбора на Нортхямптън Таун има записани 2 успеха, а в 2 мача двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-8. В предишните 2 срещи у дома срещу Нортхямптън Таун, футболистите на Лейтън Ориент нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Лейтън Ориент има загуба в предишната си среща в Англия, а у дома постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите е с 3 успеха в първенството, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.