Обосновани Футболни Прогнози

Бъртън Албион - Акрингтън Стенли

25 Януари 2020 - 17:00
Бъртън Албион
Акрингтън Стенли
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 27-ия кръг на текущият шампионат в Първа Лига на Англия между футболните тимове на Бъртън Албион и Акрингтън Стенли. Играчите на Бъртън Албион приемат на Пирели Стейдиъм гостуващия отбор на Акрингтън Стенли.

Ето и статистиката за предстоящия футболен двубой:

Бъртън Албион

Домакините от Бъртън Албион са 9-ти в класирането с актив от 39 точки, постигнати след 11 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи са вкарали 34 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 30 гола в своята врата. На собствения си стадион Бъртън Албион е играл 12 двубоя, в които има 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Бъртън Албион има на сметката си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 13-8.

Акрингтън Стенли

Отборът на гостите от Акрингтън Стенли се намира на 17-та позиция в класирането с 29 точки, записани след 7 победи, 8 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 26 двубоя е отбелязал 36 попадения и е инкасирал 39 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 14 двубоя, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 11-22.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Акрингтън Стенли има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Бъртън Албион - Акрингтън Стенли - директни двубои

В последните 3 играни сблъсъка между двата отбора, съставът на Бъртън Албион е записал 1 победа, отбора на Акрингтън Стенли също има постигнатa една победа, а 1 среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-5. В предишната среща на своя стадион с Акрингтън Стенли, Домакините от Бъртън Албион са записали 1 победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Бъртън Албион е с 3 последователни успеха в първенството, а у дома е в серия от 4 победи.

Отборът на гостите от Акрингтън Стенли е с 3 поражения в Англия, а като гост допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.