Обосновани Футболни Прогнози

Ориуела - Ехеа

15 Януари 2020 - 21:00
Ориуела
Ехеа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще пиша за срещата между Ориуела и Ехеа от 21-ия кръг на сезона в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 3. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Ехеа на своя стадион.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия мач:

Ориуела

Ориуела са 20-ти в класирането с общ сбор от 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 16-37. У дома съставът на Ориуела има 10 мача, в които има 7 равенства и 3 загуби и все още няма победа у дома, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Ориуела са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-10.

Ехеа

Съставът на гостите от Ехеа заема 15-то място във временното класиране с 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 двубоя има голова разлика 23-25. Навън съставът има 10 срещи досега, в които е записал 4 равенства и 6 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 10 гола във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 3 футболистите на Ехеа имат записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Ориуела - Ехеа - директни мачове

В предишната среща между двата противника, Ориуела няма спечелена нито една победа, а тима на Ехеа има спечеленa една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Ориуела стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата на Испания, а при домакинствата си записа равенство в предишния си мач.

Съставът на Ехеа записа равенство в последния кръг в шампионата, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.