Обосновани Футболни Прогнози

Моркамб - Порт Вейл

14 Януари 2020 - 21:45
Моркамб
Порт Вейл
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на срещата от 27-ия кръг на първенството в Англия Втора Лига между футболните тимове на Моркамб и Порт Вейл. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите играчи на Порт Вейл.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Моркамб

Моркамб се намират на 23-то място в таблицата с общ сбор от 19 точки, след 4 победи, 7 равенства и 15 загуби от началото на сезона, като в изиграните 26 срещи са успели да вкарат 21 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 45 попадения във вратата си. Като домакин Моркамб има 13 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 13-19.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Моркамб е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали в вратата на своите противници 4 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни състави.

Порт Вейл

Гостуващият отбор на Порт Вейл е 10-ти във временното подреждане с актив от 38 точки, след 9 победи, 11 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи е реализирал 33 попадения в противниковата врата и е получил 31 гола в своята врата. На чужд терен съставът има 13 срещи досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 15-20.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига играчите на Порт Вейл имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 8 попадения и са инкасирали 5 попадения от противниковите футболни отбори.

Моркамб - Порт Вейл - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, Моркамб има постигнатa една победа, отбора на Порт Вейл има постигнати 2 победи, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 срещи у дома с Порт Вейл, Домакините от Моркамб нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините стигна до реми в последния кръг в първенството на Англия, а при домакинствата си стигна до реми в последния си мач.

Съставът на Порт Вейл постигна победа в предишния си двубой в Англия, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.