Обосновани Футболни Прогнози

Ризеспор - Генчлербирлиги

20 Януари 2020 - 19:00
Ризеспор
Генчлербирлиги
Прогноза: 1
Коефициент: 2.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои сблъсъка между футболните състави на Ризеспор и Генчлербирлиги от поредния кръг на футболното първенство в Турция в турнира Супер Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Генчлербирлиги на Йени Ризе Шехир.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен двубой:

Ризеспор

Черноморските ястреби заемат 12-то място в таблицата с временното класиране със събрани 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 мача са реализирали 17 гола и са получили 27 попадения в собствената врата. Като домакин тимът на Ризеспор е изиграл 9 мача, в които има 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 11-11.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Ризеспор са постигнали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Генчлербирлиги

Тимът на гостите от Генчлербирлиги е 13-ти във временното подреждане с 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 двубоя е отбелязал 28 попадения и е инкасирал 32 гола в своята врата. Навън съставът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 16-19.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Вятъра от Анкара са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-16.

Ризеспор - Генчлербирлиги - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Ризеспор има записани 3 победи, а тима на Генчлербирлиги има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 8-7. В предишните 2 срещи на своя терен с състава на Генчлербирлиги, играчите на Ризеспор имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Ризеспор има загуба в последния си двубой в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на Генчлербирлиги допусна загуба в последния кръг в Турция, а далеч от дома е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.