Обосновани Футболни Прогнози

Пианезе - Про Верчели

22 Януари 2020 - 16:00
Пианезе
Про Верчели
Прогноза: 1
Коефициент: 2.20
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 22-ия кръг на текущият футболен шампионат в Серия С - Група А на Италия между тимовете на Пианезе и Про Верчели. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Про Верчели.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Пианезе

Пианезе са на 16-та позиция в класирането със събрани 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя са отбелязали 20 попадения в противниковата врата и са допуснали 25 попадения в собствената врата. Пред собствените си предани привърженици Пианезе е изиграл 10 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 10-14.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Пианезе има в актива си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са отбелязали в вратата на противниците си 5 гола и са допуснали 10 гола от противниковите тимове.

Про Верчели

Отборът на гостите от Про Верчели заема 14-то място в класирането с актив от 24 точки, след 5 победи, 9 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 21 двубоя е успял да отбележи 21 гола и е получил 23 гола в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 11 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група А футболистите на Про Верчели имат записани 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 6-10.

Пианезе - Про Верчели - преки двубои

В предишният мач между двата състава, Пианезе не е записал нито една победа, а отбора на Про Верчели има записанa 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Пианезе има загуба в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 загуби.

Съставът на Про Верчели има неуспех в последния си мач в шампионата, а като гост е с 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.20 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.