Обосновани Футболни Прогнози

Ел Джаиш Кайро - Харас Ел Ходуд

8 Януари 2020 - 14:30
Ел Джаиш Кайро
Харас Ел Ходуд
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между съставите на Ел Джаиш Кайро и Харас Ел Ходуд от поредния кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Египет. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Харас Ел Ходуд.

Ето и информацията за днешния футболен сблъсък:

Ел Джаиш Кайро

Играчите на тима домакин са 13-ти във временното подреждане със събрани 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача са реализирали 11 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 13 попадения в собствената мрежа. На своя стадион отборът на Ел Джаиш Кайро е изиграл 5 мача, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ел Джаиш Кайро имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Харас Ел Ходуд

Гостуващият тим на Харас Ел Ходуд е на 10-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя е успял да вкара 8 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 8 попадения във вратата си. Като гост тимът е играл 5 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Харас Ел Ходуд е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 1 гола и са получили 3 попадения.

Ел Джаиш Кайро - Харас Ел Ходуд - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата отбора, тимът на Ел Джаиш Кайро е постигнал 4 успеха, състава на Харас Ел Ходуд не е записал нито 1 победа, а в 1 среща двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 9-2. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Харас Ел Ходуд, играчите на Ел Джаиш Кайро имат 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините има успех в последния кръг в първенството на Египет, а на своя стадион допусна поражение в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Харас Ел Ходуд има успех в последната си среща в шампионата, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.