Обосновани Футболни Прогнози

Морейрензе - Спортинг Брага

29 Януари 2020 - 22:15
Морейрензе
Спортинг Брага
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Морейрензе и Спортинг Брага от 19-ия кръг на първенството в Примейра Лига на Португалия. Треньора на домакините извежда на Ещадио Жоаким де Алмейда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Спортинг Брага.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Морейрензе

Домакините са 14-ти във временното класиране с 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 21-25. Като домакин Морейрензе е играл 8 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 попадения в мрежата на противниците си и е получил 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примейра Лига играчите на Морейрензе са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Спортинг Брага

Отборът на гостите от Спортинг Брага е 6-ти в класирането с актив от 27 точки, след 8 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи има положителна голова разлика 27-20. Далеч от дома отборът е изиграл 9 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 14-9.

В предишните си 6 официални срещи в Примейра Лига играчите на Архиепископите са записали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 13 вкарани и 5 получени гола.

Морейрензе - Спортинг Брага - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Морейрензе е постигнал една победа, а отбора на Спортинг Брага е записал 4 успеха, при общо голово съотношение 2-9. В последните 2 срещи пред своите фенове с тима на Архиепископите, Домакините от Морейрензе имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините записа реми в последния кръг в шампионата, а на собствения си стадион има поражение в предишната си среща.

Отборът на гостите от Спортинг Брага е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Португалия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.