Обосновани Футболни Прогнози

Джамшедпур - Бенгалуру

27 Февруари 2019 - 16:00
Джамшедпур
Бенгалуру
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
5 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между тимовете на Джамшедпур и Бенгалуру от 18-ия кръг на футболното първенство в Супер Лига на Индия. Джамшедпур излизат срещу футболистите на Бенгалуру на.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Джамшедпур

Джамшедпур се намират на 5-та позиция във временното подреждане с актив от 24 точки, след 5 победи, 9 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 мача са реализирали 24 попадения и са позволили да им вкарат 20 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Джамшедпур има 8 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 14-10.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига съставът на Джамшедпур е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Бенгалуру

Гостуващият отбор на Бенгалуру е първи в класирането със събрани 34 точки, събрани след 10 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя има голова разлика 28-17. Далеч от дома тимът е играл 8 срещи досега, в които има 4 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Бенгалуру са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 10 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни тимове.

Джамшедпур - Бенгалуру - преки мачове

В последните 3 срещи между двата противника, тимът на Джамшедпур има спечеленa една победа, отбора на Бенгалуру също е постигнал една победа, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-4. В предишната среща у дома с Бенгалуру, футболистите на Джамшедпур нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Джамшедпур стигна до реми в предишния кръг в шампионата на Индия, а при домакинствата си има загуба в предишния си мач.

Съставът на гостите от Бенгалуру има успех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.