Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Утрехт - ТОП Ос

25 Февруари 2019 - 21:00
Йънг Утрехт
ТОП Ос
Прогноза: 2
Коефициент: 1.83
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 26-ия кръг на футболното първенство в Ерсте Дивизи на Холандия между футболните отбори на Йънг Утрехт и ТОП Ос. Йънг Утрехт приемат на своя стадион гостуващия футболен отбор на ТОП Ос.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Йънг Утрехт

Футболистите на Йънг Утрехт са 20-ти в таблицата с временното класиране с актив от 14 точки, записани след 3 победи, 5 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача са успели да вкарат 30 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 60 попадения в собствената мрежа. На собствения си стадион Йънг Утрехт е изиграл 12 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 19-26.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Йънг Утрехт са постигнали 6 поредни загуби, което красноречиво говори за моментната форма на тима, като са вкарали в противниковата врата 7 гола и са инкасирали 18 попадения от футболистите на своите противници.

ТОП Ос

Гостуващият състав на ТОП Ос се намира на 9-то място в класирането с 38 точки, след 11 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи има положителна голова разлика 31-29. При гостуванията си съставът е играл 12 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на ТОП е постигнал една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 12 получени гола.

Йънг Утрехт - ТОП Ос - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, отборът на Йънг Утрехт е спечелил 1 победа, а тима на ТОП Ос има записани 4 успеха, при обща голова разлика 5-12. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на ТОП Ос, играчите на Йънг Утрехт имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Йънг Утрехт е с 6 поредни загуби в Холандия, а на собствения си стадион е с 3 последователни загуби.

Отборът на гостите има успех в последния кръг в Холандия, а при визитите си е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.