Виртус Франкавила - Витербезе

20 Февруари 2019 - 15:30

Виртус Франкавила Витербезе

отложен

Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36

Като днешна прогноза ще пиша за сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Серия С - Група С на Италия между футболистите на Виртус Франкавила и Витербезе. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Витербезе.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия сблъсък:

Виртус Франкавила

Виртус Франкавила са 10-ти във временното подреждане с 33 точки, събрани след 10 победи, 3 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача имат голова разлика 25-27. Като домакин Виртус Франкавила има 12 двубоя, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 18-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Виртус Франкавила има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-2.

Витербезе

Съставът на гостите от Витербезе се намира на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя има голова разлика 22-22. При визитите си съставът има 9 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 8-11.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Витербезе имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Виртус Франкавила - Витербезе - директни мачове

В предишният мач между двата тима, отборът на Виртус Франкавила не е постигнал нито една победа, а отбора на Витербезе е записал 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 4 последователни победи.

Тимът на Витербезе записа равенство в предишната си среща в първенството, а далеч от дома записа реми в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Коефициент: 1.36    Резултат: отложен

 

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.

 

SportBG1 Group поддържа отговорно залагане и сайтът е само за 18+ потребители