Обосновани Футболни Прогнози

Лестър - Брайтън

26 Февруари 2019 - 21:45
Лестър
Брайтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 28-ия кръг на футболния сезон в Англия в Висша Лига между тимовете на Лестър и Брайтън. Лестър излизат срещу Чайките на своя терен.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Лестър

Лестър се намират на 12-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя имат голова разлика 32-38. На домашна сцена отборът има 13 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Фос са записали едно равенство и 5 загуби и са без победа, при голова разлика 7 вкарани и 15 получени гола.

Брайтън

Съставът на гостите от Брайтън е на 16-та позиция в класирането с 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи има голова разлика 28-39. Далеч от дома тимът има 13 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 12-24.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Чайките са постигнали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са записали в противниковата мрежа 6 попадения и са инкасирали 12 попадения от съперниците си.

Лестър - Брайтън - преки срещи

В последните 3 мача между двата противника, Фос е постигнал 2 успеха, състава на Брайтън не е спечелил нито 1 победа, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-1. В последната среща у дома срещу тима на Брайтън, играчите на Лестър имат 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е с 3 последователни поражения в Англия, а на своя стадион е в серия от 4 загуби.

Отборът на Брайтън има загуба в последния си мач в първенството, а на чужд терен е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.