Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ентела - Про Верчели

13 Февруари 2019 - 19:30
Виртус Ентела
Про Верчели
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния сблъсък от 26-ия кръг на първенството в Италия в Серия С - Група А между футболните отбори на Виртус Ентела и Про Верчели. Виртус Ентела посрещат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Про Верчели.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

Виртус Ентела

Домакините от Виртус Ентела са 6-ти в класирането с 39 точки, натрупани след 12 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя имат положителна голова разлика 31-14. У дома съставът има 9 мача досега, в които има 6 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група А футболистите на Виртус Ентела са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12-4.

Про Верчели

Гостуващият състав на Про Верчели заема първо място в класирането с актив от 46 точки, натрупани след 13 победи, 7 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 22 двубоя е реализирал 28 гола във вратата на противниците си и е допуснал 13 гола в своята мрежа. Навън отборът има 10 мача досега, в които е записал 8 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 17-7.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група А отборът на Про Верчели има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали 5 попадения и са им вкарали 1 попадения.

Виртус Ентела - Про Верчели - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Виртус Ентела е с 2 последователни победи в Италия, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Тимът на Про Верчели записа реми в последния кръг в Италия, а като гост е с 3 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.