Обосновани Футболни Прогнози

Мейдънхед Юнайтед - Боръм Ууд

9 Февруари 2019 - 17:00
Мейдънхед Юнайтед
Боръм Ууд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще пиша за мача от 32-ия кръг на шампионата в Национална Лига на Англия между футболистите на Мейдънхед Юнайтед и Боръм Ууд. Играчите на Мейдънхед Юнайтед посрещат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Боръм Ууд.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Мейдънхед Юнайтед

Домакините са 20-ти във временното класиране с актив от 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя са реализирали 33 попадения и са допуснали 55 попадения в мрежата си. На домашна сцена Мейдънхед Юнайтед е играл 15 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 18-30.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Мейдънхед Юнайтед са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-6.

Боръм Ууд

Съставът на гостите от Боръм Ууд е на 14-та позиция във временното класиране с общ сбор от 39 точки, натрупани след 9 победи, 12 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя е отбелязал 34 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 37 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 16 двубоя, в които има 2 победи, 8 равенства и 6 загуби, вкарал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 22 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига играчите на Боръм Ууд са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 8 гола и са допуснали 10 попадения от противниковите отбори.

Мейдънхед Юнайтед - Боръм Ууд - преки срещи

В предишните 3 изиграни мача между двата отбора, Мейдънхед Юнайтед е спечелил 1 победа, отбора на Боръм Ууд също е записал 1 победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 4-5. В предишната среща пред своите привърженици срещу Боръм Ууд, играчите на Мейдънхед Юнайтед са записали 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Мейдънхед Юнайтед е в серия от 2 последователни поражения в Англия, а на собствения си терен е с 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Боръм Ууд постигна реми в последната си среща в Англия, а при гостуванията си е с 4 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.