Обосновани Футболни Прогнози

Падуа - Фоджа

16 Февруари 2019 - 16:00
Падуа
Фоджа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за футболния сблъсък от 23-ия кръг на настоящият шампионат в Серия Б на Италия между футболистите на Падуа и Фоджа. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Фоджа.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Падуа

Футболистите на Падуа са на 19-то място във временното класиране с 17 точки, събрани след 3 победи, 8 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 22 срещи са реализирали 22 попадения в противниковата врата и са получили 33 попадения в собствената мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Падуа има 10 мача, в които има 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Падуа е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Фоджа

Гостуващият тим на Фоджа е 15-ти в таблицата с временното класиране с актив от 20 точки, след 6 победи, 8 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 22 мача е вкарал 29 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 34 гола във вратата си. Като гост отборът е изиграл 11 двубоя до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Фоджа има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-8.

Падуа - Фоджа - преки двубои

В последният двубой между двата съперника, тимът на Падуа няма спечелена нито една победа, а отбора на Фоджа е постигнал една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Падуа е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата, а на своя стадион записа реми в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 2 ремита в първенството на Италия, а като гост стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.