Обосновани Футболни Прогнози

Дижон - Сент Етиен

22 Февруари 2019 - 20:00
Дижон
Сент Етиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.70
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 26-ия кръг на футболния сезон в Франция в турнира Лига 1 между отборите на Дижон и Сент Етиен. Треньора на домакините Антоан Комбуаре извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Сент Етиен.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Дижон

Дижон се намират на 18-та позиция в класирането с актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са вкарали 20 гола в противниковата врата и са допуснали 38 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Стад Гастон Жерард Дижон е изиграл 11 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 отборът на Дижон има записани една победа, едно равенство и 4 загуби, като са намъкнали на противника си 4 гола и са получили 7 попадения.

Сент Етиен

Гостуващият тим на Сент Етиен е на 5-та позиция във временното подреждане с 40 точки, след 11 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи е отбелязал 35 попадения във вратата на противниците си и е получил 31 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 12 мача, в които има 2 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-20.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 отборът на Сент Етиен има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 9 попадения от противниковите тимове.

Дижон - Сент Етиен - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата състава, Дижон няма спечелена нито една победа, състава на Сент Етиен е записал 3 победи, а в 2 срещи двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-8. В последните 2 срещи у дома с тима на Сент Етиен, футболистите на Дижон нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Дижон е с 3 последователни загуби в Франция, а при домакинствата си има неуспех в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Сент Етиен допусна загуба в последния си мач в Франция, а като гост има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.70 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.