Обосновани Футболни Прогнози

Донкастър - Саутенд

12 Февруари 2019 - 21:45
Донкастър
Саутенд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните отбори на Донкастър и Саутенд от 32-ия кръг на шампионата в Първа Лига на Англия. Играчите на Донкастър приемат на Кийпмоут Стейдиум гостуващия отбор на Саутенд.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Донкастър

Футболистите на домакините от Донкастър са на 6-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 50 точки, след 14 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи са успели да реализират 55 попадения в мрежата на противниците си и са инкасирали 39 попадения във вратата си. У дома Донкастър е играл 15 мача досега, в които има 8 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 29 гола във вратата на своите гости и е допуснал 16 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига отборът на Донкастър има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 16 гола и са получили 8 гола от футболистите на своите противници.

Саутенд

Отборът на гостите от Саутенд заема 14-то място в класирането с общ сбор от 39 точки, записани след 12 победи, 3 равенства и 16 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 31 срещи е успял да отбележи 40 гола в мрежата на противниците си и е получил 38 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е изиграл 15 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 16-18.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Саутенд имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са допуснали 7 попадения.

Донкастър - Саутенд - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, отборът на Донкастър е постигнал 3 успеха, тима на Саутенд няма нито една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 10-3. В последните 2 срещи на своя терен срещу състава на Саутенд, футболистите на Донкастър са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините има успех в предишната си среща в Англия, а на своя стадион има победа в предишния си мач.

Съставът на гостите от Саутенд записа реми в предишната си среща в първенството, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.