Обосновани Футболни Прогнози

Пиза - Гоцано

17 Февруари 2019 - 15:30
Пиза
Гоцано
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач между съставите на Пиза и Гоцано от 27-ия кръг на текущият сезон в Серия С - Група А на Италия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Стадио Арена Гарибалди своите футболисти срещу противниковия отбор на Гоцано.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Пиза

Футболистите на отбора домакин са на 8-ма позиция в класирането с актив от 36 точки, след 9 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя имат положителна голова разлика 28-25. На своя терен Пиза е играл 11 срещи, в които има 4 победи, 6 равенства и една загуба, при голова разлика 14-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група А футболистите на Пиза имат записани една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Гоцано

Съставът на гостите от Гоцано е 12-ти в класирането със събрани 27 точки, натрупани след 5 победи, 12 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 25 мача е успял да реализира 27 попадения в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в своята врата. Като гост отборът е играл 12 мача, в които е записал 2 победи, 9 равенства и една загуба, при обща голова разлика 13-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Гоцано има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Пиза - Гоцано - директни мачове

В предишната среща между двата съперника, Пиза е постигнал 1 победа, а отбора на Гоцано не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Пиза има победа в последната си среща в Италия, а на собствения си терен постигна победа в предишния си двубой.

Тимът на Гоцано е с 2 поредни ремита в първенството на Италия, а като гост стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.