Обосновани Футболни Прогнози

Уеска - Валядолид

1 Февруари 2019 - 22:00
Уеска
Валядолид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния мач между футболните отбори на Уеска и Валядолид от поредния кръг на шампионата в Испания в турнира Примера Дивисион. Уеска излизат срещу противниковия футболен отбор на Валядолид на домашния си терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Уеска

Уеска са 20-ти в таблицата с актив от 12 точки, записани след 2 победи, 6 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача имат голова разлика 17-39. На домашна сцена тимът е изиграл 10 мача досега, в които е записал една победа, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 8-15.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Уеска е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Валядолид

Отборът на гостите от Валядолид е 13-ти в класирането със събрани 25 точки, след 6 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 мача е успял да отбележи 19 гола в противниковата врата и е инкасирал 24 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 11 срещи досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Виолетовите са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Уеска - Валядолид - директни срещи

В предишната среща между двата противника, Уеска няма нито една победа, а тима на Валядолид има записанa една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в последната си среща в шампионата на Испания, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите от Валядолид има успех в предишния кръг в Испания, а при визитите си допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.