Обосновани Футболни Прогнози

Леганес - Валенсия

24 Февруари 2019 - 13:00
Леганес
Валенсия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 25-ия кръг на настоящето футболно първенство в Испания в Примера Дивисион между тимовете на Леганес и Валенсия. Треньора на домакините Маурисио Пелегрино извежда на своя стадион своите играчи срещу Валенсия.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Леганес

Играчите на състава домакин са на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са вкарали 25 гола и са позволили да им отбележат 30 гола в своята мрежа. У дома Леганес има 11 мача, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 1 загуба, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион играчите на Леганес имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Валенсия

Отборът на гостите от Валенсия е 9-ти във временното класиране с актив от 32 точки, от 6 победи, 14 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи е отбелязал 24 гола в мрежата на противниците си и е получил 20 гола в своята мрежа. При визитите си отборът има 11 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Прилепите има в актива си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 8 попадения и са допуснали 4 попадения.

Леганес - Валенсия - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата отбора, Леганес не е спечелил нито една победа, тима на Валенсия има постигнати 4 победи, а в един двубой двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-8. В последните 2 срещи у дома с състава на Прилепите, играчите на Леганес нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите е с 3 поредни ремита в Испания, а при визитите си постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.