Обосновани Футболни Прогнози

Байерн Мюнхен - Херта Берлин

23 Февруари 2019 - 16:30
Байерн Мюнхен
Херта Берлин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболния мач от 23-ия кръг на настоящето футболно първенство в Бундеслига на Германия между съставите на Байерн Мюнхен и Херта Берлин. Треньора на домакините Нико Ковач извежда на Алианц Арена своите футболисти срещу Херта Берлин.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Байерн Мюнхен

Футболистите на домакините са втори в таблицата с 48 точки, от 15 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача имат голова разлика 50-26. У дома тимът е изиграл 10 мача, в които има 6 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 22 гола в мрежата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига отборът на Байерн Мюнхен има в актива си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 17-8.

Херта Берлин

Гостуващият отбор на Херта Берлин е 9-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 32 точки, записани след 8 победи, 8 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 22 двубоя има положителна голова разлика 35-32. Като гост тимът има 11 срещи, в които има 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 18-17.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Херта Берлин са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-8.

Байерн Мюнхен - Херта Берлин - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата отбора, тимът на Байерн Мюнхен има спечеленa една победа, отбора на Херта Берлин също има постигнатa една победа, а 3 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 мача пред своите фенове с тима на Херта Берлин, Домакините от Байерн Мюнхен са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Байерн Мюнхен е с 2 победи в Германия, а на собствения си стадион е в серия от 4 успеха.

Отборът на гостите от Херта Берлин стигна до реми в предишния си двубой в първенството на Германия, а като гост е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.