Обосновани Футболни Прогнози

Перес Селедон - Гуадалупе

6 Февруари 2019 - 23:00
Перес Селедон
Гуадалупе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на футболния двубой между футболните състави на Перес Селедон и Гуадалупе от 8-ия кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Коста Рика. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Гуадалупе на своя стадион.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Перес Селедон

Перес Селедон са 5-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 12-11. На домашна сцена съставът на Перес Селедон има 3 мача до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, реализирал е 6 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион съставът на Перес Селедон има записани една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са допуснали 10 гола.

Гуадалупе

Тимът на гостите от Гуадалупе се намира на трето място във временното класиране с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 7 двубоя е реализирал 11 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 12 гола в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 4 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 7 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион играчите на Гуадалупе са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Перес Селедон - Гуадалупе - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Перес Селедон не е записал нито 1 победа, тима на Гуадалупе е спечелил една победа, а 4 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 3-4. В предишните 2 двубоя на своя стадион с тима на Гуадалупе, футболистите на Перес Селедон нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Перес Селедон постигна успех в предишния си двубой в Коста Рика, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите от Гуадалупе има неуспех в последния си мач в Коста Рика, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.