Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Рамат Хашарон - Апоел Афула

11 Февруари 2019 - 19:00
Апоел Рамат Хашарон
Апоел Афула
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните състави на Апоел Рамат Хашарон и Апоел Афула от поредния кръг на футболното първенство в Израел в Лига Леумит. Апоел Рамат Хашарон излизат срещу Апоел Афула на Грундман.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Апоел Рамат Хашарон

Домакините от Апоел Рамат Хашарон заемат 11-та позиция в класирането с общ сбор от 26 точки, записани след 6 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи са отбелязали 24 гола и са получили 25 попадения в собствената врата. Като домакин Апоел Рамат Хашарон е играл 11 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 13-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Апоел Рамат Хашарон имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Апоел Афула

Гостуващият тим на Апоел Афула заема 6-та позиция във временното класиране с 34 точки, събрани след 8 победи, 10 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача е успял да реализира 26 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 16 гола във вратата си. Като гост съставът има 11 мача до момента, в които е записал една победа, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит играчите на Апоел Афула имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 8-4.

Апоел Рамат Хашарон - Апоел Афула - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Апоел Рамат Хашарон има записани 3 успеха, а отбора на Апоел Афула е записал 2 успеха, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Апоел Афула, Домакините от Апоел Рамат Хашарон са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Апоел Рамат Хашарон постигна успех в предишния си двубой в шампионата на Израел, а на своя стадион е с 3 последователни загуби.

Тимът на гостите от Апоел Афула е с 2 поредни равни срещи в първенството, а далеч от дома постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.