Обосновани Футболни Прогнози

Ред Стар Париж - Газелек Аячо

8 Февруари 2019 - 21:00
Ред Стар Париж
Газелек Аячо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе насочено от футболния сблъсък между футболните отбори на Ред Стар Париж и Газелек Аячо от 24-ия кръг на футболния сезон в Франция в Лига 2. Треньора на домакините извежда на Стад де Париж своите футболисти срещу гостуващия отбор на Газелек Аячо.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Ред Стар Париж

Футболистите на Ред Стар Париж заемат 20-то място в класирането с 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя имат голова разлика 16-36. На домашна сцена Ред Стар Париж има 12 мача до момента, в които е записал 4 победи и 8 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 22 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Ред Стар Париж са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 5 получени гола.

Газелек Аячо

Тимът на гостите от Газелек Аячо е 14-ти във временното класиране с актив от 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача е отбелязал 19 попадения в противниковата врата и е допуснал 33 попадения в своята мрежа. Като гост отборът има 11 мача, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на противниците си и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Газелек Аячо е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 4 вкарани и 6 получени гола.

Ред Стар Париж - Газелек Аячо - преки мачове

В предишните 3 играни мача между двата състава, тимът на Ред Стар Париж не е постигнал нито една победа, а Газелек Аячо има записани 3 успеха, при общо голово съотношение 2-7. В последната среща у дома срещу Газелек Аячо, играчите на Ред Стар Париж нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Ред Стар Париж записа равенство в последния си двубой в първенството на Франция, а на своя стадион допусна поражение в предишния си мач.

Отборът на Газелек Аячо е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата, а на чужд терен постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.