Обосновани Футболни Прогнози

Локерен - Генк

29 Юли 2018 - 21:00
Локерен
Генк
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните тимове на Локерен и Генк от 31-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия А на Белгия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Генк на своя терен.

Време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Локерен

Локерен са 13-ти във временното класиране с актив от 31 точки, натрупани след 8 победи, 7 равенства и 15 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 30 двубоя имат голова разлика 33-49. На домашна сцена Локерен е играл 15 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 9 загуби, при голова разлика 11-26.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Трицветните е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали 5 попадения и са инкасирали 11 попадения.

Генк

Отборът на гостите от Генк е 5-ти в класирането с общ сбор от 44 точки, събрани след 11 победи, 11 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 30 двубоя е отбелязал 44 попадения и е допуснал 36 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 15 двубоя до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 24-19.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия А съставът на Генк е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Локерен - Генк - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, отборът на Локерен има записанa една победа, състава на Генк е спечелил 2 успеха, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 3-6. В последните 2 срещи на своя терен с Генк, футболистите на Локерен нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Локерен има поражение в последния кръг в първенството на Белгия, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни загуби.

Тимът на гостите от Генк допусна поражение в предишния си мач в Белгия, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.