Обосновани Футболни Прогнози

Гребестадс - Одеволд

13 Юли 2018 - 20:00
Гребестадс
Одеволд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 16-ия кръг на шампионата в Швеция в Първа Дивизия - Юг между отборите на Гребестадс и Одеволд. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Одеволд.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Гребестадс

Гребестадс са 14-ти в класирането с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 15 срещи имат голова разлика 19-26. На своя терен Гребестадс е изиграл 8 мача досега, в които е записал 3 победи и 5 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Гребестадс имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-8.

Одеволд

Гостуващият тим на Одеволд заема 7-мо място в таблицата с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има отрицателна голова разлика 21-25. Като гост отборът е изиграл 7 мача, в които има една победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 8 гола в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 19 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Одеволд имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 12 получени гола.

Гребестадс - Одеволд - преки срещи

В предишната среща между двата състава, тимът на Гребестадс не е постигнал нито една победа, Одеволд също не е записал нито една победа, а 1 среща е завършил с равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Гребестадс постигна успех в предишния си мач в шампионата, а у дома допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на Одеволд е в серия от 2 поредни загуби в Швеция, а далеч от дома е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.