Обосновани Футболни Прогнози

Хака - Каяани

14 Юли 2018 - 15:00
Хака
Каяани
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от поредния кръг на първенството в Икьонен на Финландия между футболните отбори на Хака и Каяани. Хака посрещат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Каяани.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Хака

Хака заемат 5-то място в класирането с 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 12 мача са вкарали 15 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 13 попадения в мрежата си. На домашна сцена Хака има 6 двубоя, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Хака са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали 7 попадения и са получили 6 попадения.

Каяани

Отборът на гостите от Каяани се намира на 7-мо място в класирането с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 12 мача има голова разлика 19-23. Далеч от дома отборът има 6 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Икьонен съставът на Каяани е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-11.

Хака - Каяани - директни срещи

В последните 4 изиграни двубоя между двата съперника, Хака има записани 2 победи, състава на Каяани има спечеленa една победа, а в 1 среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-5. В предишната среща на своя терен срещу Каяани, Домакините от Хака са записали една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Хака има победа в последния кръг в първенството, а при домакинствата си постигна равенство в последната си среща.

Тимът на гостите е с 2 поредни поражения в шампионата на Финландия, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.