Обосновани Футболни Прогнози

Александрия - Заря Луганск

28 Юли 2018 - 17:00
Александрия
Заря Луганск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.58
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на сезона в Украйна в турнира Премиер Лига между отборите на Александрия и Заря Луганск. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Заря Луганск на домашния си стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Александрия

Александрия са първи в таблицата с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото футболно първенство, като са реализирали 2 попадения и са инкасирали 0 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Александрия все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Александрия имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 4 гола и са инкасирали 5 гола.

Заря Луганск

Тимът на гостите от Заря Луганск заема 4-то място във временното класиране с 3 точки, след 1 победа от старта на новото първенство, като има положителна голова разлика 2-1. На чужд терен съставът все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига съставът на Заря Луганск има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Александрия - Заря Луганск - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, тимът на Александрия е записал 2 победи, отбора на Заря Луганск има записанa една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Заря Луганск, Домакините от Александрия нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Александрия има успех в последната си среща в Украйна, а у дома има успех в предишния си двубой.

Отборът на Заря Луганск има успех в предишния си мач в първенството на Украйна, а като гост има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.58 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.