Обосновани Футболни Прогнози

Муангтонг Юнайтед - Након Ратчасима

15 Юли 2018 - 14:00
Муангтонг Юнайтед
Након Ратчасима
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 23-ия кръг на футболното първенство в Тайланд в Таи Висша Лига между тимовете на Муангтонг Юнайтед и Након Ратчасима. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Након Ратчасима на.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Муангтонг Юнайтед

Муангтонг Юнайтед са на 4-то място в таблицата с актив от 40 точки, записани след 11 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи са отбелязали 42 гола и са позволили да им отбележат 33 гола в своята мрежа. У дома Муангтонг Юнайтед е играл 12 срещи досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 25 гола във вратата на своите гости и е получил 18 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Муангтонг Юнайтед са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 14-5.

Након Ратчасима

Тимът на гостите от Након Ратчасима се намира на 9-та позиция във временното класиране с актив от 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи има отрицателна голова разлика 25-28. Като гост съставът е играл 11 двубоя досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 13-16.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Након Ратчасима е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Муангтонг Юнайтед - Након Ратчасима - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, отборът на Муангтонг Юнайтед има постигнати 5 победи, а Након Ратчасима няма нито 1 победа, при обща голова разлика 9-1. В последните 2 мача у дома срещу състава на Након Ратчасима, футболистите на Муангтонг Юнайтед са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Муангтонг Юнайтед записа реми в предишната си среща в първенството на Тайланд, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си мач.

Отборът на Након Ратчасима има успех в предишната си среща в Тайланд, а далеч от дома е с 2 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.