Обосновани Футболни Прогнози

Чеджу Юнайтед - Кьонсан

11 Юли 2018 - 13:30
Чеджу Юнайтед
Кьонсан
Прогноза: 1
Коефициент: 2.04
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между отборите на Чеджу Юнайтед и Кьонсан от 16-ия кръг на футболното първенство в Южна Корея в К-Лига 1.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Чеджу Юнайтед

Футболистите на състава домакин се намират на втора позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя имат положителна голова разлика 22-15. На собствения си терен отборът е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Чеджу Юнайтед е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 9 гола.

Кьонсан

Гостуващият тим на Кьонсан е на трето място във временното подреждане с общ сбор от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя има положителна голова разлика 22-17. Като гост тимът е играл 7 двубоя досега, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 14-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Кьонсан имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Чеджу Юнайтед - Кьонсан - преки двубои

В последните 5 мача между двата тима, тимът на Чеджу Юнайтед е постигнал една победа, отбора на Кьонсан е записал 2 успеха, а в 2 срещи двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу Кьонсан, играчите на Чеджу Юнайтед са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините има победа в последния кръг в Южна Корея, а у дома постигна победа в предишния си мач.

Отборът на Кьонсан има победа в предишната си среща в Южна Корея, а далеч от дома записа реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.04 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.