Обосновани Футболни Прогнози

Чайнат Хорнбил - Еър Форс Сентрал

8 Юли 2018 - 14:00
Чайнат Хорнбил
Еър Форс Сентрал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболния мач между Чайнат Хорнбил и Еър Форс Сентрал от 22-ия кръг на сезона в Таи Висша Лига на Тайланд. Играчите на Чайнат Хорнбил излизат срещу гостуващите играчи на Еър Форс Сентрал на домашния си стадион.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен мач:

Чайнат Хорнбил

Футболистите на състава домакин са на 10-то място в класирането с 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 21 мача имат голова разлика 31-35. У дома Чайнат Хорнбил е играл 10 мача до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 16-15.

В предишните си 6 официални срещи в Таи Висша Лига съставът на Чайнат Хорнбил има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 10 попадения и са инкасирали 7 попадения от своите съперници.

Еър Форс Сентрал

Гостуващият тим на Еър Форс Сентрал е 18-ти в таблицата с 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 18 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя е успял да отбележи 12 попадения в противниковата врата и е инкасирал 42 гола във вратата си. На чужд терен тимът е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 8 загуби, реализирал е 4 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 21 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Таи Висша Лига футболистите на Еър Форс Сентрал са постигнали само 6 поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на състава, като са записали 3 гола и са им вкарали 15 гола.

Чайнат Хорнбил - Еър Форс Сентрал - преки срещи

В последните 3 играни двубоя между двата отбора, Чайнат Хорнбил не е спечелил нито 1 победа, отбора на Еър Форс Сентрал има спечеленa 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 3-5. В предишната среща у дома срещу Еър Форс Сентрал, футболистите на Чайнат Хорнбил нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Чайнат Хорнбил записа равенство в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 6 последователни загуби в Тайланд, а при визитите си е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.