Обосновани Футболни Прогнози

Сангжу Сангму - Кьонсан

18 Юли 2018 - 13:30
Сангжу Сангму
Кьонсан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните отбори на Сангжу Сангму и Кьонсан от 18-ия кръг на футболното първенство в Южна Корея в турнира К-Лига 1.

Ето и информацията за предстоящия двубой:

Сангжу Сангму

Домакините са 7-ми в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 17 мача са успели да вкарат 19 гола и са позволили да им отбележат 18 попадения във вратата си. У дома Сангжу Сангму е играл 6 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в своята врата.

В предишните си 6 официални мача в К-Лига 1 отборът на Сангжу Сангму е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Кьонсан

Гостуващият отбор на Кьонсан е втори в класирането с 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 17 двубоя е реализирал 25 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си. Като гост тимът има 8 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални двубоя в К-Лига 1 съставът на Кьонсан е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8-2.

Сангжу Сангму - Кьонсан - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Сангжу Сангму има записанa една победа, отбора на Кьонсан е записал 3 успеха, а в една среща двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Кьонсан, футболистите на Сангжу Сангму имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е с 3 последователни загуби в Южна Корея, а при домакинствата си е с 2 последователни поражения.

Съставът на Кьонсан има успех в предишния си мач в Южна Корея, а на чужд терен е с 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.