Обосновани Футболни Прогнози

Олесунд - Санднес

22 Юли 2018 - 19:00
Олесунд
Санднес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между Олесунд и Санднес от 16-ия кръг на настоящият шампионат в Норвегия в турнира Първа Дивизия. Футболистите на Олесунд излизат срещу противниковия отбор на Санднес на своя терен.

Време е за фактите за днешната среща:

Олесунд

Домакините от Олесунд са водачи в таблицата с временното подреждане с общ актив от 32 точки, събрани след 10 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 31-13. У дома Олесунд е играл 8 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 19 гола в мрежата на гостуващите състави и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Олесунд имат записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Санднес

Гостуващият отбор на Санднес заема 6-та позиция в таблицата с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача е вкарал 22 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 20 гола във вратата си. Като гост тимът има 7 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 гола в мрежата на противниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Санднес има записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-9.

Олесунд - Санднес - директни срещи

В последният мач между двата противника, тимът на Олесунд има постигнатa една победа, а състава на Санднес няма нито една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е с 3 успеха в първенството на Норвегия, а на собствения си терен е с 2 поредни победи.

Отборът на Санднес постигна победа в последния кръг в шампионата, а далеч от дома стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.