Обосновани Футболни Прогнози

Мадура Юнайтед - Персеру Серуи

17 Юли 2018 - 14:30
Мадура Юнайтед
Персеру Серуи
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Лига 1 на Индонезия между Мадура Юнайтед и Персеру Серуи. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Персеру Серуи.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Мадура Юнайтед

Играчите на Мадура Юнайтед са 10-ти във временното класиране с 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат отрицателна голова разлика 21-23. На домашна сцена Мадура Юнайтед е изиграл 7 срещи до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 16-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Мадура Юнайтед имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 5 попадения и са получили 7 попадения.

Персеру Серуи

Отборът на гостите от Персеру Серуи е 14-ти в класирането с 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 срещи е реализирал 9 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 7 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Персеру Серуи са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Мадура Юнайтед - Персеру Серуи - директни срещи

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата тима, Мадура Юнайтед няма спечелена нито една победа, състава на Персеру Серуи има спечеленa една победа, а в една среща двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 1-3. В последната среща пред своите почитатели с тима на Персеру Серуи, Домакините от Мадура Юнайтед нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините стигна до реми в последния кръг в първенството на Индонезия, а у дома има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите записа реми в последния си мач в шампионата, а далеч от дома е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.