Обосновани Футболни Прогнози

Талина Калев - Куресааре

21 Юли 2018 - 16:00
Талина Калев
Куресааре
Прогноза: 1
Коефициент: 1.27
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между съставите на Талина Калев и Куресааре от поредния кръг на шампионата в Естония в турнира Мейстрилига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Куресааре на домашния си стадион Калев.

Информацията за днешния сблъсък:

Талина Калев

Играчите на тима домакин се намират на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 мача са реализирали 24 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 33 гола във вратата си. На своя терен съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 6 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата мрежа и е допуснал 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Мейстрилига съставът на Талина Калев е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-12.

Куресааре

Отборът на гостите от Куресааре е на 8-ма позиция в таблицата с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 срещи е вкарал 18 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 56 гола във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 9 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, реализирал е 11 гола във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 28 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Куресааре имат в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 19 получени гола.

Талина Калев - Куресааре - преки двубои

В предишните 5 мача между двата съперника, съставът на Талина Калев има спечелени 4 победи, а отбора на Куресааре има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 15-4. В последните 2 двубоя на своя терен срещу Куресааре, футболистите на Талина Калев са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а при домакинствата си има неуспех в предишния си двубой.

Отборът на Куресааре стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.27 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.