Обосновани Футболни Прогнози

Войводина Нови Сад - Младост Лучани

20 Юли 2018 - 21:00
Войводина Нови Сад
Младост Лучани
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес мисля да анализирам футболния двубой между Войводина Нови Сад и Младост Лучани от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Суперлига на Сърбия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Младост Лучани.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Войводина Нови Сад

Играчите на отбора домакин са 8-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 44 точки, от 12 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 30 срещи имат положителна голова разлика 33-29. На домашна сцена съставът има 15 двубоя, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-18.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Войводина Нови Сад е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Младост Лучани

Гостуващият отбор на Младост Лучани е 10-ти в таблицата с временното класиране с актив от 35 точки, записани след 9 победи, 8 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 30 мача има отрицателна голова разлика 36-44. При гостуванията си тимът е изиграл 15 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 9 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е получил 24 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Младост Лучани имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са допуснали 10 попадения.

Войводина Нови Сад - Младост Лучани - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, тимът на Войводина Нови Сад има постигнати 3 победи, а отбора на Младост Лучани има записани 2 успеха, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 срещи на своя стадион с Младост Лучани, играчите на Войводина Нови Сад имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Войводина Нови Сад постигна успех в последния кръг в Сърбия, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Младост Лучани е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Сърбия, а при визитите си допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.