Обосновани Футболни Прогнози

Дрогеда Юнайтед - Фин Харпс

6 Юли 2018 - 21:45
Дрогеда Юнайтед
Фин Харпс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на футболното първенство в Ирландия в турнира Първа Дивизия между футболните състави на Дрогеда Юнайтед и Фин Харпс. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу Фин Харпс.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

Дрогеда Юнайтед

Дрогс заемат второ място в класирането с общ сбор от 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача са отбелязали 39 гола в противниковата врата и са получили 17 гола в собствената мрежа. На собствения си терен Дрогеда Юнайтед е играл 9 двубоя до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 20-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Дрогеда Юнайтед са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

Фин Харпс

Гостуващият отбор на Фин Харпс е 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 31 точки, записани след 9 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има голова разлика 25-19. Навън тимът има 9 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Фин Харпс има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 9 получени гола.

Дрогеда Юнайтед - Фин Харпс - преки срещи

В последните 2 играни срещи между двата противника, Дрогеда Юнайтед има записанa една победа, а отбора на Фин Харпс също е постигнал една победа, при обща голова разлика 3-3. В предишната среща пред своите фенове срещу състава на Фин Харпс, Домакините от Дрогеда Юнайтед са записали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Дрогеда Юнайтед постигна победа в предишния кръг в Ирландия, а при домакинствата си е в серия от 3 победи.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си мач в шампионата на Ирландия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.