Обосновани Футболни Прогнози

Кески-Уусимаа - МП Микели

5 Юли 2018 - 18:30
Кески-Уусимаа
МП Микели
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между съставите на Кески-Уусимаа и МП Микели от 12-ия кръг на настоящият шампионат в Финландия в Каконен Група А. Треньора на домакините извежда своите футболисти срещу МП Микели.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия мач:

Кески-Уусимаа

Кески-Уусимаа са на 11-та позиция в класирането с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 14-19. Като домакин отборът на Кески-Уусимаа е играл 6 двубоя до момента, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Каконен Група А играчите на Кески-Уусимаа имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 11 получени гола.

МП Микели

Съставът на гостите от МП Микели се намира на трето място във временното класиране с общ актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача е реализирал 18 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 5 срещи до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на МП Микели са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали 12 попадения и са инкасирали 6 гола.

Кески-Уусимаа - МП Микели - преки мачове

В последните 3 изиграни двубоя между двата противника, Кески-Уусимаа има спечеленa една победа, отбора на МП Микели също има спечеленa една победа, а в един сблъсък двата противника са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-4. В последната среща у дома с МП Микели, футболистите на Кески-Уусимаа имат 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Кески-Уусимаа записа реми в последния кръг в шампионата на Финландия, а у дома записа реми в последния си мач.

Отборът на МП Микели стигна до равенство в предишния си мач в Финландия, а като гост е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.